XXI Caminada Reus - Prades - Reus

Organitzat per Associació Excursionista Catalunya de Reus

Reus - Prades - Reus

Data: diumenge, 04 de juny a 22:00

Dates d'inscripció al event: dijous, 01 de gener de 01:00 a divendres, 02 de juny a 21:00

INSCRIPCIONS TANCADES VIA WEB I DECATHLON

(us podeu inscriure el mateix dia a partir de les 6 hores):

 

Per quasevol dubte enviar un correu a reuspradesreus@aecreus.cat

 

Punt de sortida: Piscines Municipals de Reus [Veure punt al mapa]

La XXI Caminada “REUS – PRADES - REUS“ a celebrar el dia 4 de juny de 2017, és una marxa a peu, excursionista, no competitiva on preval el repte personal i de superació del participant, així com la germanor i solidaritat entre participants.

Té un recorregut de 54,800 km. amb un desnivell acumulat de 2.950 m., i és puntuable pel Circuit Català de Caminades de Resistència 2017, en la que s’estableix una classificació individual i una altre per entitats, basada únicament en la participació.

Els horaris d’obertura i tancament dels controL són els que s'indiquen al quadre

L’horari de sortida a 7 del matí, i l’hora límit d’arribada les 10 de la nit.

Els dorsals dels participants es donaran només el mateix dia, a partir de les 6 h del matí

Recomanem llegir el reglament de l'activitat abans de realitzar l'inscripció, Descarregar tríptic amb el reglament

Els menors d'edat (edat mínima inscripció 14 anysel dia de la realtizació de la cursa) hauran de presentar l'autorització corresponent que es pot descarregar desde la secció de reglament de l'activitat, Descarregar autorització per a menors d'edat.

El període d’inscripcions començarà el dia 3 de d'Abril fins al 31 de Maig per a tothom. No obstant, l’organització es reserva el dret d’admetre més inscripcions a partir del dia 1 de juny amb el recàrrec corresponent de 6 €uros, i es podrà fer de les següents maneres:

Pàgina web: En aquest cas cal emplenar les dades que demana la nostra web www.aecreus.cat 

Al local de l’Associació Excursionista Catalunya de Reus: c/. D’Orient, 17 – Baixos, de Reus, (de dilluns a divendres de 7 a 9 del vespre) en efectiu, o bé amb tarja de crèdit.

- A la tenda d'esports DECATHLON de Reus crta de Bellisens (davant nou hospital Reus) dins l'horari comercial

 

Taula de Preus
Del 3 d'Abril  al 31 de Maig  A partir del 1 de juny
Federats (**) 20 €                          26 €
No federats 30 €                          36 €
Socis federats entitat organitzadora 12 €                          18 €
Socis no federats entitat organitzadora 22 €                          28 €

(**) Es consideren federats tots els que tinguin la llicència federativa de la FEEC de l’any en curs, i també els que disposin de llicència d’altres federacions adherides a la U.I.A.A., o amb conveni de reciprocitat amb la FEEC.

Per qualsevol dubte o aclariment cal informar-se trucant al telèfon 977.34.50.40 tots els dies feiners de les 19 h. a les 21 h. , o dirigir-se al E-mail reuspradesreus@aecreus.cat.

En cas d'abandonament en algun dels controls la organtizació facilitarà als participants el desplaçament, de seguida que sigui possible fins a Reus.Itinerari

Veure itinerari

Pots descarregar l'itinerari per al teu dispositiu GPS mitjançant els vincles mostrats a continuació:

Descàrrega de la ruta en diversos formats, tot i que l’habitual es wikiloc o gpx per qui te GPS garmin

Descripció de la ruta:

REUS, Piscines Municipals (ctra. Riudoms), c/. Dr. Ferran, c/. Romaní, c/. Argentera, Av. Països Catalans, pl. del Nucli, túnel FF.CC., Av. Comerç, Plaça Almoster, ctra. Castellvell, Castellvell, urb. Picarany, Coll del Rosic, Coll de la Batalla, Font del Roure, Creu dels Noguers, Creu Trencada, Coll de Capafonts, PRADES, Font del Cap del Pla, La Febró, Camí dels Avencs, Pla de l’Agustenc, Cruïlla ctra. La Mussara, Camí de les Tosques, Vilaplana, l’Aleixar, Camí del Mig, Cinc Camins, REUS (Passeig Boca de la Mina, Av. Comerç, túnel FF.CC. Av. Països Catalans, c/. Argentera, c/. Romaní, c/. Dr. Ferran, (Piscines Municipals).

Senyalització, controls i avituallaments

Tot el recorregut estarà degudament senyalitzat, i a tots els participants se’ls facilitarà un mapa amb la descripció de l’itinerari, on constaran tots els controls de pas, punts d’avituallament i les dades necessàries per poder seguir el camí correcte.

REUS – PRADES- REUS  -  54.800 km.  -  Límit 10 hores
Lloc Identificació Distancia progressiva Distancia entre controls Altitud Temps Horaris
REUS (Piscines Municipals) Sortida (A) 0   120 0,00 7,00 h.
Coll de la Batalla (1) 10.300 m. 10,300 km. 500 2,00 7,30 – 09,45
Font del Roure (A) 14.000 m. 3,700 km. 890 3,10 8,00 – 11,00
Cruïlla Ctra. Mont-ral (2) 15.900 m. 1,900 km. 980 3,45 8,15 – 11,30
Cruïlla Ctra. Capafonts (3) 22.800 m. 6,900 km. 850 5,10 8,45 – 13,15
Prades (4) (A) 26.000 m. 3,200 km. 950 6,00 9,00 – 14,00
La Febró (5) 31.000 m. 5,000 km. 755 7,10 9,15 – 15,30
Cruïlla Ctra. La Musara (6) 35.900 m. 4,900 km. 950 8,25 9,45 – 16,45
Vilaplana (7) (A) 41.300 m. 5,400 km. 365 9,40 10,00 – 18,30
L’Aleixar (8) 45.200 m. 3,900 km. 265 10,25 10,15 – 19,30
Boca de la Mina (9) 52.300 m. 7,100 km. 170 12,00 10,45 – 21,15
REUS (Piscines Municipals) Arribada (A) 54.800 m. 2,500 km. 120 12.30 11,00 – 22,00

Fotografies de l'edició actual

Pròximament

Fotografies d'edicions anteriors (Corresponents a la Caminada)

Desqualificacions

Serà motiu de desqualificiació:

1.- No identificar-se en tots els controls, o passar-los fora de l’horari establert.

2.- No fer la totalitat del recorregut a peu.

3.- No haver segellar tots els controls de pas.

4.- Superar l’hora límit d’arribada.

5.- Embrutar o degradar l’itinerari i la muntanya en general, o contravenir la normativa vigent sobre prevenció d’incendis.

6.- No respectar propietats, masies i conreus per on passi la caminada.

7.- Malmetre la natura.

8.- Llençar qualsevol tipus de deixalles.

9.- No ajudar o prestar atenció a participants que requereixin assistència.

10.- Incompliment del reglament de la prova

Participants

Cal estar en possessió de la llicència federativa de l’any en curs, o en el seu defecte la temporal amb una validesa únicament per la durada de la prova, i que serà lliurada per l’entitat organitzadora. Aquesta llicència temporal no dóna dret a puntuar per la Copa Catalana, i el seu cost està inclòs amb els drets d’inscripció.

L’edat mínima per poder participar és la de 14 anys el dia la realització de la prova . Dur la llicència federativa vigent acompanyada del D.N.I., que haurà de ser presentada a qualsevol membre identificat de l’organitzador que ho sol·liciti.

Caldrà seguir les indicacions donades per qualsevol membre de l’organització. Comunicar al control més proper qualsevol incidència o accident que hagi observat. En cas de abandonament o incidència cal comunicar-ho a l’organització de la prova, utilitzant el telèfon que consta a la targeta de marcatge.

Cal proveir-se obligatòriament del material de seguritat que exigeixi l’organització:

- Manta tèrmica de 1,4 m. x 2 m. com a mínim.

- Mòbil amb bateria

- Reserva d'aigua

Disposicions finals

Tots els participants han de ser conscients de la seva capacitat i preparació tan física com psicològica per afrontar la dificultat de la prova, a més de vetllar per a la seva integritat física durant tot el seu recorregut.

Pel fet d’inscriure’s a la caminada “Reus – Prades – Reus”, el participant declara estar assabentat i acceptar la normativa interna de la prova i les exigències d’aquesta per afrontar-la.

L’organització no es farà responsable dels accidents o danys de qualsevol índole que puguin rebre o produir els participants.

El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la prova, si bé l’organització podrà suspendre-la abans de sortir cap participant.

Qualsevol altre cas no previst en aquest reglament serà resolt per l’organització

Per qualsevol dubte o aclariment cal informar-se trucant al telèfon 977.34.50.40 tots els dies feiners de les 20 h. a les 22 h. , o dirigir-se al E-mail reuspradesreus@aecreus.cat.

Descarregar document de consells mèdics.

Descarregar document de consells mediambientals

Consells mèdics

Les Marxes de Llarga Durada (MLLD) o de Resistència, com la Reus – Prades - Reus en menys de 24 hores, son probes molt dures. Això ho sap tothom qui hi ha participat al menys una vegada: el cansament.., el sofriment.., el què hi faig jo aquí..., les ampolles..., les lesions...

Participar en la Reus – Prades – Reus, o en qualsevol de les moltes que s'organitzen, és una experiència fascinant: conèixer nova gent, nous llocs, sentir i compartir un gran esforç durant moltes hores; conèixer el nostre cos, la nostra energia, les nostres possibilitats... i, és una oportunitat per passar-s'ho bé.

Per gaudir de la Reus – Prades - Reus sense problemes de salut i evitar lesions i sofriments, cal tenir en compte que no hi han fórmules màgiques, però poden ser útils les següents recomanacions i idees:

- És necessari un nivell adequat d'entrenament previ (molts participants o bé no s'entrenen o bé ho fan de manera insuficient).

- Durant la marxa poden haver-hi canvis climàtics: calor, fred, pluja, vent... Cal portar vestimenta adequada (pot fer molt fred el juliol, i calor el gener...), protecció solar, barret, capelina, etc.

- Els peus aguanten un gran esforç mecànic i freqüentment sofreixen lesions, especialment a la pell. És per tant, important protegir-los. Això es pot fer, per exemple, amb esparadrap o altres materials similars (si no os produeixen al·lèrgies) per evitar el frec i la formació d'ampolles, nafres, etc. Emprar calçat i mitjons adequats i provats. Portar mitjons de recanvi. Tallar-se correctament les ungles.

Al document que es pot dewscarregar a la part superior es mostren recomanacions per a un correcte embenatge dels peus.

- Alimentació. Una alimentació correcta és sempre necessària per a la salut i el rendiment físic. Durant la Reus – Prades - Reus s'ha d'augmentar l'ingesta de calories, especialment en forma d'hidrats de carboni (cereals, galetes, fruita, fruits secs, sucs de fruita, entrepans, sucres, mel...) però, sense oblidar els altres nutrients.

També s'ha d'augmentar, especialment, la ingesta d'aigua, és a dir, hidratar-se bé. Degut a l'exercici el nostre organisme requereix molta més aigua que en condicions de repòs o baixa activitat física. Cal beure'n petites quantitats freqüentment. Com a referència, es podria dir que s'hauria de beure aigua en quantitat suficient per no tenir set. Recordar, però, que la set és un mal índex del grau d'hidratació: es pot no tenir set i estar deshidratat. Una altre indicació de bona hidratació seria observar que se segueix produint orina clara, sense observar una disminució significativa de la seva quantitat.

- Descansos. Programar-los a fi de recuperar-se un xic, tant física com psíquicament.

- Assistència. Es important recordar que en cas de necessitat us podeu dirigir als controls on us poden donar indicacions de com trobar ajut, abandonar. O al servei sanitari, un servei d'ambulàncies contractat per l'organització de la Caminada, els quals els trobareu en els punts indicats en el perfil de la travessa. És important tenir coneixements de socorrisme, portar farmaciola (i saber-la emprar!!!), etc. Per seguretat és millor anar amb algú que en solitari.

- Consideracions (geològiques) finals. Els terrenys, les zones muntanyoses, per on passa la Reus – Prades - Reus, es van formar fa milions d'anys. Per experiència sabem que les muntanyes i camins no solen desaparèixer. Per tant, si durant la travessa es nota fatiga intensa, malestar general, dolors articulars... valorar si no val més abandonar. Si no ens veiem capaços d'acabar una d'aquestes travesses en bones condicions físiques i mentals, millor deixar-la, ja hi podrem tornar una altre vegada més preparats.

Consells mediambientals

El respecte pel medi natural és un dels trets d’identitat de la Reus – Prades – Reus, és per això que volem donar-vos unes senzilles recomanacions perquè, entre tots, aconseguim que aquesta Caminada no alteri gens ni mica el recorregut general, que travessa indrets tan emblemàtics com la serralada de Prades.

1. - Abans d’iniciar la Caminada: Comproveu que els vostres bastons van protegits als extrems amb taps de goma, d’altre manera, ‘foradareu’ tot el recorregut causant un impacte a l’entorn natural.

2. - Durant la Caminada: Seguiu els camins marcats i no obriu dreceres, feu servir les papereres que trobareu a continuació dels punts d’avituallament. En cas d’haver consumit una beguda o menjar, guardeu l’envàs o l’embolcall fins al següent control de pas, on hi trobareu papereres, no llenceu deixalles a la muntanya, tampoc les restes orgàniques ja que generen contaminació visual. Respecteu el descans dels veïns i dels animals.

3. - En acabar la Caminada: Dipositeu els diferents tipus de residus acumulats al tram final de recorregut als separant-los correctament.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració

Classificació provisional

Descarrega el fitxer complert en .pdf

Pàgina 1

 

Pàgina 1

Pàgina 1

Pàgina 1Pàgina 1Pàgina 1Pàgina 1

# Usuari
1 Màrius Pinyol Amigó
2 Marius Pinyol Gilabert-Padreny
3 Josep Tomàs Ferré
4 Juan Antonio Lorente Rubio
5 Josep Maria Llonc Sabater
6 Juan Garcia
7 Jose Arévalo Serrano
8 Juan Prats Prats
9 Sergi Prats Chavero
10 Chelo Requena Díaz
12 Pere Pinel Garcia
13 Antoni Tàrraga Borrull
14 Albert Tenllado Cunillera
16 Núria Medrano Torres
17 Julio Morales Martinez
18 Izaskun Moran Valle
19 Marga Marquez Zarrias
21 Juan Carlos Reillo
22 Albert Reinoso Susagna
23 Joan Martin Torres
24 Eladi Urrea Prim
25 Maria Pilar Fargas Moreno
26 Isa Cisneros Gutiérrez
27 Gema Burguillos Cachon
28 Ma. Rosa Carol Alonso
29 Magdalena Sterna
30 Jose Valencia Martinez
31 Alfons Martinez Llauradó
32 Maria Pilar Vega Muñoz
33 Jaume Rofin Castellnou
34 Marina Pelaez Ramirez
35 Eva Maria Rus Cardenas
36 Enric Hernandez Noguer
37 Joan Villa López
38 Sebastián Ivern Batlló
39 Enric Vallduví Botet
40 Enric Vallduví Cabré
41 Blanca Cabrè Serrano
42 Eduard Amigó Llorens
43 Alejandro Lowy Gimenez
44 Fina Puertas Carrillo
45 Raquel Novo Mazuelos
46 Jordi Molleví Bortoló
47 Oriol Monclús Majó
48 Francesc Xavier Masdeu Cardona
49 Ramon Ripoll Gayan
50 Rosa Maria Llagostera Domingo
51 Joan Castellano Martinez
52 Elena Castro Garcia
53 Maria Alvarez
54 Albert Gonzalez Rodriguez
55 Noèlia Barceló Cabré
56 Marta Esparza Latorre
57 Pedro Bonías Trujillo
58 Paqui Molina Bascón
59 María José Cañamero Quirós
60 Vicent Fermí Vendrell Borras
61 Emilio Heredia Bautista
62 Miguel Cuenca Saludes
63 Domingo Molina Lérida
64 Tania Molina Sereno
65 Josep Mª Tomas Colom
66 Raquel Lazaro Alfonso
67 Javier Diaz Sanchez Parada
68 Salvador Capdevila Belomch
69 Carlos Plaza Moya
70 Eduard Llobet Valero
71 Carolina Cid Moreno
72 Monica Garcia Leon
73 Eva Martinez
74 Núria Aragonès Español
75 Mayka García
76 Francesc Fité Quintillà
77 Susanna Navarro Sanchez
78 Cristina Navarro Sanchez
79 Concepció Rovira Masagué
80 Xavier Font Gali
81 Rosana Andreu Febas
82 Roser Noguera Verdeny
83 Roser Rodríguez Santamaria
84 Maria Canela Vives
85 Anna Maria Quebradas Perez
86 Jesus De La Cruz Martin
87 Isabel Sans Mercader
88 Alberto Cerra
90 Ivan Lopez Domenech
92 Sara Barnes Arnaus
93 Francesc Altadill Sanchez
95 Joan Berga Jorquera
96 Miguel Ortega Platero
97 Carme Garcia Yeste
98 Joan Cabré Olivé
100 Kiko Giménez Zumaquero
101 Josep Vivó Perez
102 Anton Fabregas Senan
103 Teresa Morlà Folch
105 Maricarme Anguera Quiroga
106 Mayte Jimenez Domene
107 Francesc Segura Pallarès
108 Immaculada Chacón Molina
109 Santiago García Gutiérrez
110 Rafa Julbe Aparicio
111 Marta Rodriguez Santamaria
112 Dioni Camacho Bartolí
113 Sara Bladé Fernández
114 Francesc Rodriguez Garcia
115 Marta Font Palomar
116 Josep Admetlla Maseras
117 Dolores Ramos Ardila
118 Antonio Flores Ramirez
119 Jordi Robusté Folch
120 Dalmaci Gisbert Sarda
121 Saul Palomo Rodriguez
122 Mercè Joanpere Tarragó
123 Jordi Vallès Gené
124 Jose Garcia Menchon
125 Jose Luis Riballo Aguila
126 Miguel Agut Buenafuente
127 Jordi Luna Lorente
128 Azahara Ortiz Gomez
129 Anna Gomez Papió
130 Miguel Angel López Fernandez
131 Tània Valderrama Durán
132 Jaume Casaprima Besora
133 Berta Mestre Gibert
134 Joan Galera Fabregat
135 Jaume Grant Fernandez
136 Judith Muñoz Royo
137 Lluis Tuneu Arxer
138 Rosario Moro Collado
139 Nuria Sosa Pino
140 Montserrat Laguna Martinez
141 Miguel Martinez Genoves
143 Regina Gairal Casadó
144 Montserrat Gonzalez Camacho
145 Anna Saperas Tuset
146 Marc Mata Rovirosa
148 Josep Mª Ferrer Plana
149 Fernando Alvarez Lopez
150 Javier Zamora Motera
152 Luis Casbas
153 Eva Plasencia
154 David Canela Miquel
155 Elia Figueras
156 Justo Velilla Pasto
157 Ian Aragonès Roget
158 Fulgencio Fort Cabezos
159 Txell Gine Capdevila
160 Daniel Macià Sans
161 Gisela Planas Torras
162 Jordi Pedrol Vilchez
163 Jordi Plana Espanyol
164 Sílvia Plana Hernàndez
165 Albert Notario Mestres
166 Jordi Escofet Martínez
167 Lluis Purcalla Petez
168 Ruth Canales Garcia
169 Monica Mila Garcia
170 Angel Coll Galofre
171 Joaquim Gil Monfort
172 Adrià Gil Sorribes
173 Albert Olivet Santana
174 Neus Gimeno Pina
175 Ricard Rovira Raventos
176 Marta Piñol Piñol
177 Begoña Griso Jurado
178 Mamen Hernandez Guerrero
179 Joan Moreno Biosca
180 Cristina Llevat I Llevat
181 Marta Barrull Freixes
182 Jordi Viñes Espasa
183 Ricard Benavente Cugat
184 Iván García Sierra
185 Sergio Blánquez López
186 Miquel Janes Porta
187 Antoni Fullat Baldrich
188 Maria Claramunt Martinez
189 Jordi Munné Teixell
190 Andreu Pujol Gomis
191 Isabel Ubach Fabrega
192 Xavi Gesali Rius
193 Maria Garcia Velasco
194 Rosa Roca Escoda
195 Francisco Javier Blanco Castells
196 Txema Ibañez Gomez
197 Enric Rius Lopez
198 Josep Carrasco I Mesa
199 Rafel Costa Dachs
200 Jaume Castellet Larena
201 Jordi Salvado Nadal
202 Sergi Huguet Torrell
203 Juani Martínez Pardo
204 Montse Boronat Caballe
205 Salvador Cañis Montagut
206 Sebastia Torrente Mora
207 Joan Garcia Miranda
212 Josep Garcia Llaberia
214 Carmelo Nieto Moreno
215 Laura Reche Sanz
216 Ascensio Jimenez Parra
217 Jose Mari Garcia Arranz
218 Enric Perez Rius
219 Joan Reche Magrane
220 Marcelo Ben Arenas
221 Jordi Rofes Rofes
222 Lluis Fort Prats
223 Yolanda Masip Bes
224 Roger Rus Mateu
225 Sara Rius Garcia
226 Joan Claveria Baro
227 Jose Maria Farnos Marsal
228 Francesc Casajoana Pola
229 Domenech Marti Alba
230 Antoni Tovar Fenoi
231 Elisabeth Romera Busquets
232 Nuria Quintana Espinos
233 Sandra Monfil Bigorra
234 Conxi Folch Pique
235 Sonia Cremades García
236 Xavier Peñalver Vidal
237 Rubén Salvadó Nadal
238 Montserrat Rivas Salvador
239 Raquel Martinez Espada
240 Eva Mora
241 Juan Carrillo Navarrete
242 Eva Taus Del Aguila
243 Albert Sala Mestres
244 Cristian Parra Roca
245 Paqui Marín Martínez
246 Àngels Llauradó Anguera
247 Joan Aguilar Solé
248 Carlos Ferrer Barberan
249 Jaume Sanchis Cugat
250 Albert Fontgivell Serra
251 Anke Hecht
252 Ana Maria Bermejo Prada
253 Elisabeth Martorell Vidal
254 Mercè Prió Vives
255 Sílvia Bru Rodriguez
256 Ana Rabanal Martín
257 Ignasi Amigó Bidó
258 Jordi Salvadó Freixas
259 Anna Amigo Bido
260 Joan González Traveria
261 Òscar Madolell Torres
262 Anna Odena Grau
263 Joan Llevadot
264 Roser Llevadot
265 Jordi Vallverdú Guasch
266 Aurora Vinyes Espasa
267 Veronica Rios
268 Marc Garcia Hernandez
269 Joan Giné Forcadell
270 Francesc Pérez Mallafré
271 Raimundo Juan Alemany
272 Alex Mazo Terre
273 Maria Martínez Domene
274 César Hernández Cilleros
275 Josep Mª Pujol
276 Silvia Vallverdu Galera
277 Agustin Benitez Barba
278 Yolanda Gil Rincon
279 Iván Gómz Tolos Gómez Tolos
280 Laura Canino González
281 Lluïsa Moreno Ballabriga
282 Magda Constantí Garriga
283 Cèlia Grifoll Constantí
284 Maria Teresa Sardà Basora
285 Alessandro Tomé González
286 Andreu Cabrero Sagristà
287 Jose Lucas Camacho
288 Blanca Massot Adell
289 Carme Sangüesa Pons
290 Jesús Fernández Serrano
291 Ana Maria Vidal Vicente
293 Jaime Hernandez Fernandez
294 Jaume Bosch Casabayo
295 Joan Roig Segura
296 Xavier Cots Sole
297 Maria Núria Segura Gibert
298 Prudencio Ruiz Bontempini
299 Antonio Luis Morales Garrido
300 German Puerta Santiago
301 Daniel Yeste Capdevila
302 Pau Muñoz Bardou
303 Carlos Bardou Torredemer
304 Maite Silva Gala
305 Mar Capdevila Aranda
306 Daniel Ramírez Luque
307 Pol Blanch Vinyes
308 Jaume Miralles Curto
309 Germán Hurtado Cobo
310 Josep Alberich Forns
311 Antoni Masdeu Marco
312 Jordi Rojas Donada
313 Enric Gonzalez Gispert
314 Jordi Barri
315 Carles Burzon Gonzàlez
316 José Manuel Sabás Vivas
317 Ester Grau Burgués
319 Silvia Ruiz Adam
320 Meritxell Ruiz Adam
321 Josep M Barberà Fons
322 Dolors Vazquez Perez
323 Josep Maria Pujol Masip
324 Roman Gimferrer Casanovas
325 Montserrat Sistere Llop
326 Francesc Gibert I Bertran
327 Josep M. Candàliga Canal
328 Eloy Villena Titos
329 Begoña Matias Santacoloma
330 Pau Ramírez Sánchez
331 Anna Quintero Clergas
332 Jordi Plana Garcia
333 Ruben Llaurador Barenys
334 Josep Mª Prats Vellet
335 Roser Pico Gomis
336 Daniel Aguirre Pamies
337 Josep Toral Juanpere
338 Laban Miro Dalmau
339 Natalia Barbera Sole
340 Francesc Ribera Fanés
341 Jordi Argento Perez
342 Luis Hosp Zamora
343 Raul Moreno Lopez
344 Josep Ramon Marsal Diaz
345 Ticià Sala Mellado
346 Carlos Vall De Perez Cuadrado
347 Iván Bueno Juan
348 Rosa Serra Serrahima
349 Joan Carles Poves Paños
350 Joan Mª Obiol Magriña
351 Sergi Díez Gual
352 Francesc Salsench Escoda
353 Merce Clergas Csbré
354 Maria Araceli Gómez López
355
356 Ahinoa Pellicer Fernandez
357 Cristina Cerrato Guri
358 Aaron Cruz Gonzalez
359 Beatriz Pla
360 Marta Coca
361 Enric Ruiz Mora
362 Jacint Guillemat
363 Ricard Vallés Gené
364 Jaume Coll Gual
365 àngel Farreny Prats
366 Jordi Gual Benaul
367 Sonia Sabate Mestre
368 Pròsper Batet Cavallé
369 Carles Carles Monnè Cardona
370 Alejandro González Martínez
371 Joan Domenec Galve Sales
372 Esther Visa Sanroman
373 Luis Domene Checa
374 Maria Isabel Olivera López
375 Estela De Diego La Orden
376 Loli Lázaro Castillo
377 Andrés Palacios Vazquez
378 Marta Aixalà Nadal
379 Francesc Olesti Ribas
380 Raul Domingo Jordi
381 Hector Rius Ciurana
382 Lorenzo Ortolan
383 Pepi Salvador Vilafranca
384 Montse Gómez Zamora
385 Núria Pell Vidal
386 Javier Román Campos
387 Xavier Pell Mota
388 Clara Sabartés Martí
389 Joan Ramon Melich Nieto
390 Samuel Mellado Horta
391 Amelia Aran Segovia
392 Manuel Pintor Gallardo
393 Antonio De La Peña Lopez
394 Mar Ferré Folch
395 Jaume Duatis Lahosa
396 Miquel Gracia Pedrola
397 Lidia Gracia Aibar
398 Ariadna Jorda Gracia
399 Gerard Bernal Serret
400 Toni Casals Cort
401 Maria Merce Robert Sanchez
402 Enric Terricabras Marti
403 Anna Cantos Masdeu
404 Agusti Grau Valls
405 Maria Cinta Cort Ardevol
406 Raquel Ayuso Candela
407 Sergi Mulet Batiste
408 Francisco Javier Romero Cabrera
409 Ainoa Llacer Ayuso
410 Pere Joan Batet Caballé
411 Maria Casanova Jiménez
412 Manuel Martinez Hoyo
413 Joan Andreu Marti Gebelli
414 Màrius Montserrat Raduà
415 Carme Salas Albert
416 Josep Maria Cliville Guasch
417 Sonia Garcia Triguero
418 Paki Cozar Serra
420 Sara Castellanos Perez
421 Núria Herrera Puigdomènech
422 Núria Roig Sabaté
423 Jose Antonio Gomez Sanchez
424 A. Raquel Gutierrez Piedehierro
425 Jesús Alfaro Abad
426 Jordi Martínez Masagué
427 Jaume Gasco Parra
428 Sergio López Recio
429 Rocio Gonzalez Navarro
430 Ferran Busquets González
431 Josep Francesc Font Mañez
432 Ramon Mestre Coll
433 Alfredo Marin Pardo
434 Carme Martínez Sans
435 Juan Lorente Martinez
436 Ramon Pallerols Castañer
437 Josep Maria Gibert Bru
438 Maria Merce Ramos Casanoves
439 Marcel Prim Busquets
440 Maria Teresa Busquets Rosich
441 Javier Aviles Planas
442 Conchi Sanchez Romero
443 Piedad Perez Delgado
444 Anton Maria Salvat Llaurador
445 Joaquim Franch Pons
446 Cesar A. Martinez Garcia
447 Antonia Quesada Hidalgo
448 Josep Maria Valles Gene
449 Teresa Maria Llevat Bonet
450 Montse Boix Ricart
451 Javier Diez Palomar
452 María Isabel Rubio Martínez
453 Xavier Mitjanes Fontanelles
454 Erica Lafoz Garrido
455 Martí Ortega Ribera
456 Antoni Gomez Isern
457 Sergi Lafoz Garrido
458 Francesc Xavier Fraile Martinez
459 Daniek Rubio Angosto
461 Óscar Aranda
462 Francesc Monforte Teixidó
463 Sonia López Montoro
464 Rafael Velilla
465 Jaume Amenos Boque
466 Petra Justícia Castillo
467 Noemi Rovira González
468 Bianca Gómez Tolos
469 Dámaso Molina Sereno
470 Ana Miguel Miguel
471 Eugeni Falcon Pons
472 Oscar Borras Vilella
473 Rafael Rafecasgüixens
474 Montserrat Almato Cutrina
475 Angel Cortes Royo
476 Jordi Rovira Gras
477 Xavier Capdevila Carrera
478 Jordi Aymami Abrego
479 Glòria Arnavat Castilla
480 Rosa Ramon Garcia
481 Montse Berenguer Safont
482 Aida Borrell Bernadet
483 Josep Borrell Vilanova
484 Albertina Benavente
485 Pedro Castaño Lozano
486 Carmen Clavero
487 Mercè Montané Cugat
488 Enric Bosch Sánchez
489 Sergio Granada Ortega
490 Juan Cristobal Sanchez Graciano
491 Susana Pérez Ogalla
492 Joan Vidal Gabarro
493 Laura Blazquez Navas
494 Natàlia Cid Pàmies
495 Josep Vallverdú Guasch
496 Ricard León Torné
497 Miquel Domènech Plana
498 Ivan Martos Sales
499 Francesc Roca Aparicio
500 Àngels Cano Carayol
501 Jordi Ceballos Noriega
502 Pep Ferraté Aguilar
503 Francesc Aguilar Cañellas
504 Roberto Cano Muelas
505 Judith Morillas Viejobueno
506 Josué Andreu Colás
507 David Invernón Pérez
508 Albert Martori Toyas
509 Ramon Risco Torres
510 Ferran Miro Estalella
511 Andrés Sancho Guarino
512 Antonio Ubieto Mas
513 Marta Ramos Tarrech
514 Jordi Escoda Valldeperez
515 Sergi Vallès Savall
516 Blai Rodríguez Arnedo
517 Sílvia Viadé López
518 Jordi Lara Aguilo
519 Francisco Fernandez Gayoso
520 Teresa Fullat Baldrich
521 Jordi Pique Dalmau
522 José Antonio Gómez Laso
523 Ricard Aulet I Roca
524 Florentino Duran Talamino
525 Isuard Dosaiguas Cami
526 Carolina Baquedano Nieto
527 Manel Domingo Corchos
528 Fani Sànchez Castaño
529 David Tena Codina
530 Josep Coma Ferrando
531 Joaquín Javier López Romanos
532 Silvia Tellez Ibañez
533 Montse Armengol
534 Cesar Mañas Gonzalez-hidalgo
535 Francesc Martos Montserrat
536 Joaquim Gas Codorniu
537 Jose Luis Ortega Garcia
538 Carlos Furquet Monasterio
539 Jose Manuel Reyes Baviera
540 Sergi Reyes Baviera
541 Ramon Gebelli Victurero
542 Jorge Martin Alvarez
543 Carles Busquets Rosich
544 Albert Pascual Teixido
545 Cristina Linares Vidal
546 Francesc Mellado Puertolas
547 Pau Olesti Ribas
548 Angel Martin De La Fuente
549 Marti Busquets Gonzalez
550 Elena Busquets Rosich
551 Joan Antoni Valles Pena
552 Juan Francisco Galindo Alvarez
553 Carles Palau Torres
554 Edgar Font De Rubinat Garcia
555 Sergio Domínguez Gómez
556 Arnau Font Del Rubinat
557 Xavier Villasevil Florensa
558 Ferran Melero Vigara
559 Xavier Cuenca Cayuelas
560 Núria Lasso Fontgivell
561 Fco Javier Dengra Perez
562 Ingrid Vidal Matas
563 Joaquim Mejias Sendra
564 Carme Mendez Jimenez
565 Milagros Villanueva Tarrason
566 Carles Marfa Pascual
567 Marta Sierrabarrabés
568 Montse Jaraba
569 Miquel March
570 David Yeste
571 Jaume Canela Cardoner
572 Marta Canela Capdevila
573 Núria Canela Capdevila
574 Assumpció Papió Serra
575 Fiona Vives
576 Manuel Caballero Galvan
577 Eduardo Lopez Mellado
578 Oscar Serrano
579 Beatriz Vazquez
580 Carlos Grillo Ramos
581 Anastasiya Avdyeyeva
582 Nuria Vidiella Cerezuela
583 Jordi Carrillo Caro
584 Maria Elena Marin Sanchez
585 Marissa Huguet Bello
586 Jordina Virgili Capdevila
587 Jordi Simó Olivé
588 Fernando Lopez De La Fuente
589 Marc Guardiola Espinasa
590 Felipe Martínez González
591 Neus Martínez Micaelo
592 Josep Segura Subirats
593 Yrene Margalef Jorda
594 Jordi Rofes Margalef
595 Montse Romeu Jove
596 Jose Hernandez Olmedo
597 Agusti Castells Font
598 Josep Galofrè Baró
599 Jesús Bermejo Morales
600 Sergi Díez
601 Joan Francesc Solé Sánchez
602 Ferran Duran Sánchez
603 Sergi Masqur Vila
604 Joaquin Carmona Garcia
605 Esther Torregrosa Belló
606 Jessica Marie Angele Navarro
607 Joan Gallart Güell
608 Jordi Duran Martos
609 Ester Pie Royo
610 Xavier Mariné Ferré
611 Pau Terol Amigó
612 Jacques Duprez
613 Ana Maria Ramírez
614 Ana Montserrat Canela
615 Alberto Fortunato Risco
616 Julia Vallverdu Galera
617 Mònica Mas Ferraté
618 Miguel Martinez Gonzalez
619 Manel Calero
620 Sandra Arias Martinez
621 Carmen Delgado Godino
622 Daniel Arias Camasa
623 Enric Segarres Valenzuela
624 Josep Joan Salvado Pamies
625 Marc Llurba Pont
626 Giancarlo Burinato
627 Maria Pàmies Vallvé
628 Xavi Pàmies Vallvé
629 Cori Pàmies Vallvé
630 Olga Sabaté Sabaté
631 David Lopez Parra
632 M Rosa Vidal Pique
633 Josep Carbó Carbó
634 Enric Faura Busto
635 Mario Avendaño Ciércoles
636 Fran Morera Iglesias
637 Carlota Vendrell González
638 Sergio Vazquez Cabre
639 Sus Borras
640 Ivan Liu Zhu
641 Sergio Martinez Porras
642 José Luis Martínez Villalba
643 Lourdes Cordero Nuñez
644 Martí Salvany García
645 Xavier Bosque Tarragona
646 Jaime Vizcaino Mateo
647 Dani Vizcaino Villanueva
648 Josep Flaqué Gimenez
649 Guillem Brull Ríos
650 Desire Dalmau Gonzalez
651 Jose Manuel Bernal Victoria
652 Alberto Sanchez Sanchez
653 Sara Borrell Dominguez
654 Ana Maria Cerezo Gilmartin
655 Fco. Javier Illanas Perez
656 Eduard Princep Perez
657 Mikel Ruiz
658 Josep Maria Gorgori Pàmies
659 Miquel Saperas Tuset
660 Magda Pagès Martorell
661 Llorens Prova Inscripció
662 Montserrat Vivas Loba
663 Josep Lloses Esteve
664 Josepa Miró Miró
665 Alícia Rubio Pou
666 Mireia Balcells Hernandez
667 Joan Guerrero Solé
668 Josep Mª Ollé
669 Pere Lluís Gispert Alsina
670 Cristina Elvira Fullat Barnicas
671 Antonio Jimenez Jimenez
672 Stephan Voight
Fem servir cookies per oferir un servei millor. Si continua navegant, considerem que n'accepta l'ús. OK | Mes informació